Om oss

Allsidig virksomhet innen anleggsbransjen med over 60 års erfaring. Garantert høyt kvalifiserte fagfolk og moderne utstyr!

Forløperen til Letnes Entreprenør og Letnes Fjellsprengning ble startet i 1961 av Anton Letnes. I dag eies og drives bedriftene av sønnen David Letnes. Samlet er det ca. 70 ansatte i de to bedriftene. Det er dyktige og motiverte medarbeidere – ansatte med fagbrev, anleggsteknikere, anleggsingeniører m.m. Det er ansatte med nødvendige sertifikater, godkjennelser og bevis for å utføre sine oppgaver og oppdrag.

Medarbeidere som er stolte over å bidra til verdiskapning for bedriften og samfunnet. Vi har en stor og moderne maskinpark, og driver i tillegg pukkverk.

laerling-letnes

Vi tar framtida på alvor

Som lærlingbedrifter og demonstrasjonsbedrift investerer vi i dagens ungdom for å holde høy kompetanse i viktige fag i fremtiden.

Bedriftene er godkjent lærebedrifter og er aktive lærlingbedrifter i sju fag; anleggsmaskinførerfaget, vei- og anleggsfaget, anleggsrørleggerfaget, anleggsgartnerfaget, fjell- og bergverksfaget, yrkessjåførfaget samt anleggsmaskinmekanikerfaget.
Vi er tilsluttet opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene i Trøndelag (OKAB) samt opplæringskontoret for bil- og transportfag i Trøndelag (OKBT)

I 2007 ble Letnes Entreprenør AS utnevnt til nasjonal demonstrasjonsbedrift av Utdanningsdirektoratet. Utnevnelsen ble gitt for bedriftens systematiske arbeid gjennom mange år for å fremme kvalitet i opplæringen av lærlinger. I 2019 ble vi utnevnt av opplæringskontoret OKAB som «Årets lærlingebedrift»  fra regionen Trøndelag, Møre og Romsdal. Vi vant ikke landsfinalen i 2019, men er også i 2023 utnevnt som «Årets lærlingebedrift» fra region Trøndelag, Møre og Romsdal.

Kanskje du har lyst til å bli lærling hos oss?
Ta kontakt for nærmere informasjon, eventuelt send søknad med CV på mail.  Vi tilbyr en aktiv og faglig utfordrende arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Et fellesskap hvor det er rom for personlig utvikling og muligheter for intern karriere.

Jobbe hos oss?
Vi er alltid på jakt etter de rette personene som gjør oss i stand til å utvikle oss videre. Er du en av dem, er du velkommen på laget! Send en søknad med CV på mail, eventuelt ta kontakt med daglig leder David Letnes – telefon 951 22 200.

Noe du lurer på? Kontakt oss i dag