Ledige stillinger

Letnes as er familieeid konsern i Inderøy kommune, bestående av Letnes Eiendomsutvikling as , Letnes Entreprenør as og Letnes Fjellsprengning as. Virksomheten er tuftet på over 60 års historie og erfaring fra anleggsbransjen. Våre tjenester er i hovedsak eiendomsutvikling, grunn- og tomtearbeider, vei-, vann- og avløpsarbeider, anleggsgartnerarbeid, transport og leveranser samt sprengningsarbeider. Konsernet omsatte for ca. 186 mill. kr. i 2022. 

Vil du bli geomatiker/stikningsingeniør i en solid og spennende entreprenørbedrift!  

 

Droner, laserskanning, 3D-kart og GPS

Geomatikk kombinerer informasjonsteknologi med kart, GPS, landmåling og geografi. Dataene skaper underlag for tilbudskalkulasjoner, underlag for utførelse og sluttdokumentasjon av at oppdrag er utført i tråd med spesifikasjon.

 

Vi søker etter deg som ivrer for faget geomatikk og som ønsker en jobb med varierte oppgaver og ansvar. Dette innebærer planlegging og prosjektering, innmåling og oppmåling samt dokumentasjon ved ulike arbeidsoppdrag. Vi søker deg som ønsker å delta i hele prosessen fra tilbud til sluttdokumentasjon!

Arbeidsoppgaver  

Vi trenger å øke vår arbeidskapasitet innenfor generelle landmålingsoppgaver som innmåling av terrengmodeller, grunnlagsnett, detaljmåling, bygg- og anleggsstikking, utarbeiding av underlag for GPS systemer i maskiner og produksjon av dokumentasjon. 
I tillegg har vi også behov for økt kapasitet innenfor masseberegning, skanning og 3D-modellering m.v. Vårt arbeidsfelt spenner bredt og de rette kandidatene vil i stor grad kunne være med på å utforme sin egen stilling, basert på utdanning, erfaring og faglige interesser.

Å jobbe som geomatiker/stikningsingeniør i Letnes Entreprenør as er spennende og krevende. Man har stor påvirkning på egen arbeidshverdag og har varierte oppgaver.
Jobben kombinerer feltarbeid med kontor. Intern opplæring samt noe ansvar for drift, vedlikehold og utvikling på fagområdet må påregnes.

 

Litt om deg: 
Bachelor eller teknisk fagskole er ønskelig, men kan erstattes av relevant erfaring
Gode IKT-kunnskaper med interesse for teknologi, data og modellering
Strukturert og systematisk i ditt arbeid og din tilnærming til problemstillinger
Tar initiativ og ansvar
Er positiv og samarbeider godt med andre
Evner å se eget fag i sammenheng med prosjektets mål og fremdriftsplan
Liker å kombinere kontorarbeid og feltarbeid
Ståpå-vilje, og praktisk tilnærming til faget

Vi tilbyr:
Konkurransedyktig lønn
Gode forsikrings- og pensjonsordninger
Bedriftshelsetjeneste
Firmabil
Arbeidsoppgaver tilpasset din utdanning- og arbeidserfaring.
Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
Kontorlokaler på Inderøy med alle nødvendige fasiliteter, og et trivelig og avslappet arbeidsmiljø.
Mange av våre medarbeidere har lang og allsidig erfaring, slik at du blir tatt godt vare på.

Litt om oss:

Letnes Entreprenør er en allsidig anleggsentreprenør som utfører små og store oppdrag for kommunale, statlige og private aktører.  Våre oppdrag spenner vidt fra enkelt beskrevet/ikke beskrevne oppdrag til store totalprosjekt.

Vi er en solid bedrift tuftet på mer enn 60 års drift i anleggsbransjen. Vi har en forholdsvis ny og moderne maskinpark og leverer god kvalitet i vårt arbeid. Vi er 55 ansatte med god aldersspredning og hadde i år 2022 en omsetning på 156 mill.
Våre administrasjonslokaler ligger på Inderøy og vi deler disse med søsterbedriften Letnes Fjellsprengning as. Våre oppdrag befinner seg hovedsakelig i Trøndelag. 

Les mer om oss på  www.letnes.no

Høres dette interessant ut, ta gjerne kontakt eller send oss en kortfattet søknad med CV.  
Kontaktinformasjon om stillingen:
David Letnes, daglig leder – tlf. 95122200, david@letnes.no

Søknad sendes til firmapost@letnes.no
Søknadsfrist: 10. oktober 2023