Personvern og informasjonskapsler

Informasjonskapsler

Letnes.no bruker informasjonskapsler (cookies), dersom du har godtatt dette i nettleseren din. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres av nettleseren på datamaskinen din.

Vi bruker Google Analytics for å samle statistikk om bruken av nettstedet, slik at vi får innsikt i hvordan vi kan gjøre kundereisen og brukeropplevelsene enda bedre. Vi får informasjon om hvilke sider og tjenester som blir brukt, hvor brukerne kommer fra, tid brukt på sidene og hvordan brukerne navigerer seg rundt på siden. Trafikkinformasjonen lagres hos Google. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker. Denne informasjonskapselen varer i 30 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.

Personvern

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Alle personlige opplysninger du registrer hos oss, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel eller ordre, og vi lagrer ikke mer enn det vi må.

Behandling av personopplysninger er underlagt gjeldende personopplysningslov og General Data Protection Regulation (GDPR). Våre interne rutiner for behandling av personopplysninger er i samsvar med Personopplysningsloven. Her er krav til informasjonssikkerhet og intern kontroll ivaretatt.

Personopplysningsloven på lovdata.no

Be om innsyn, stille spørsmål eller klage?

Vil du ha innsyn i opplysningene som er lagret om deg må du sende dette skriftlig, enten som post, e-post eller via kontaktskjema. Dersom du har spørsmål om eller vil klage på behandlingen av personopplysninger, kan du ta kontakt med vårt personvernombud. Du har også rett til å klage over en behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Etter personopplysningsloven har du rett til innsyn i opplysningene som er lagret om deg. Du kan også kreve at opplysninger om deg, som er feil, blir rettet. Du kan også velge kreve å få alle opplysninger om deg slettet.

Kontakt vårt personvernombud på kirsten@letnes.no